Heloise Le Brulant storyk

Ladies and Gentleman...Let me introduce the...Oké, váltás magyarra! Szóval, ez a blog közli az írásaimat, gondolataimat. Akinek tetszik valamelyik, kommentelhet.

Címkék

Archívum

Second Story - Második Story

2008.11.08. 11:11 | I Adore Cherry Coke | Szólj hozzá!

Az Alkotóházunk egyik terme direkt a festéshez van berendezve...Tele van festőállványokkal és bakokkal...A falon a munkáink lógnak...Nomeg mindent betölt a csodás tempera és aquarell illata...Álmomban a falakról a mi képeink lógnak, életnagyságban, de ezek mozognak, mint az élő emberek...Én épp egy nagy vásznon dolgozok, be van festve az egész, a festék még friss. Ekkor belépsz te. Mögém lopózol és hátulról átkarolod a derekamat...Hozzám nyomod a tested, már égsz a vágytól (ennek ékes bizonyítéka felálló díszed). A meglepetéstől véletlenül eldöntöm a vásznat, ami hangos puffanással ér földet. Mikor megfordulok, észreveszem, hogy anyaszült meztelen vagy. A rajtam levő egyetlen ing hamar lekerül rólam a jóvoltadból. Csókolózunk, simogatjuk egymást, érintéseink egyre jobban árulkodnak a vágyról, ami bennünk tombol. Végül lefektetsz a festékes vászonra. Combjaim közé fekszel...dörgölőzöl hozzám...Festékes kezemmel végigsimítok a mellkasodon...Aztán elindul a kéjes harc kettőnk közt...Hempergünk a festékben és a már szinte kibírhatatlan mámorban...A festék bevonja testünket...Ajkaink ott csókolják a másikat, ahol érik...Végül feltör torkomból a végső gyönyör sikolya. Beleolvadtunk a festménybe és csak egyek leszünk a többi falonfüggő között.

U.I. Mert szeretek festeni...

Címkék: szex

First Story - Első story

2008.11.08. 11:10 | I Adore Cherry Coke | Szólj hozzá!

Séta az erdőben. Mindegy, milyen erdő. Már mélyen járunk benne, sehol senki. Fogod a kezem, előttem jársz egy lépéssel. Érzem, ahogy tombol bennünk a vágy, de sehol nem jó. Végül megállok. Meglátok egy nagy sziklát. Elengedem a kezed. Odamegyek a sziklához és megérintem. Érthetetlen módon meleg, pedig már jócskán hideg idők járnak felettünk... A szikla inkább egy kisebb kőoltárra emlékeztet... Lassan felülök rá, te még mindig ott állsz. Egy hosszú, fekete kabát és fekete nadrág van rajtad. Rajtam is egy fekete kabát van. Lassan kioldom a kabát övét, majd lassan egyik gombot a másik után gombolok ki. Érzem, ahogy elnehezül a légzésed, ahogy egyre több minden tárul eléd a testemből. Végül lekerül rólam a kabát. A tekintetem közelebb hív, mire te mellém lépsz. Ujjaiddal végigsimítasz a vállamon, majd a karomon, végül az arcomat simogatod. Lekerül rólad is a kabát. Végigsimítok a mellkasodon, nyelvemmel lassan végignyalom. Miközben csókolsz, kioldom az öved. Pár pillanatig csak nézünk egymás szemébe, majd végigfekszem a kőoltáron. Fölém hajolsz, kezeddel érinted a melleimet, majd a nyakamtól az ágyékig csókolsz. Érzem a vágyad, az enyém is nőttön nő. Végül rám ereszkedsz és miközben csókolsz, lassan belém hatolsz. Az első döbbenet után elhomályosítja agyamat a mámor, aminek semmi sem szab gátat. És bár úgy érezzük, ennek sosem lesz vége, egy utolsó, mindent elsöprő gyönyör után fáradtan, de kéjre éhesen öleljük egymást.

Címkék: szex

Acts and Bodies - Aktok és Testek

2008.11.08. 02:44 | I Adore Cherry Coke | Szólj hozzá!

Felülről lefelé:: Rudolf Nurejev (1., 2.); Kinter Oszkár (3.); Talantbek Chekirov festményei (4.,5.,6.)

Címkék: szex
süti beállítások módosítása