Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Heloise Le Brulant storyk

Ladies and Gentleman...Let me introduce the...Oké, váltás magyarra! Szóval, ez a blog közli az írásaimat, gondolataimat. Akinek tetszik valamelyik, kommentelhet.

Címkék

Archívum

First Story - Első story

2008.11.08. 11:10 | I Adore Cherry Coke | Szólj hozzá!

Séta az erdőben. Mindegy, milyen erdő. Már mélyen járunk benne, sehol senki. Fogod a kezem, előttem jársz egy lépéssel. Érzem, ahogy tombol bennünk a vágy, de sehol nem jó. Végül megállok. Meglátok egy nagy sziklát. Elengedem a kezed. Odamegyek a sziklához és megérintem. Érthetetlen módon meleg, pedig már jócskán hideg idők járnak felettünk... A szikla inkább egy kisebb kőoltárra emlékeztet... Lassan felülök rá, te még mindig ott állsz. Egy hosszú, fekete kabát és fekete nadrág van rajtad. Rajtam is egy fekete kabát van. Lassan kioldom a kabát övét, majd lassan egyik gombot a másik után gombolok ki. Érzem, ahogy elnehezül a légzésed, ahogy egyre több minden tárul eléd a testemből. Végül lekerül rólam a kabát. A tekintetem közelebb hív, mire te mellém lépsz. Ujjaiddal végigsimítasz a vállamon, majd a karomon, végül az arcomat simogatod. Lekerül rólad is a kabát. Végigsimítok a mellkasodon, nyelvemmel lassan végignyalom. Miközben csókolsz, kioldom az öved. Pár pillanatig csak nézünk egymás szemébe, majd végigfekszem a kőoltáron. Fölém hajolsz, kezeddel érinted a melleimet, majd a nyakamtól az ágyékig csókolsz. Érzem a vágyad, az enyém is nőttön nő. Végül rám ereszkedsz és miközben csókolsz, lassan belém hatolsz. Az első döbbenet után elhomályosítja agyamat a mámor, aminek semmi sem szab gátat. És bár úgy érezzük, ennek sosem lesz vége, egy utolsó, mindent elsöprő gyönyör után fáradtan, de kéjre éhesen öleljük egymást.

A bejegyzés trackback címe:

https://heloise-le-brulant.blog.hu/api/trackback/id/tr95756936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: szex
süti beállítások módosítása