Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Heloise Le Brulant storyk

Ladies and Gentleman...Let me introduce the...Oké, váltás magyarra! Szóval, ez a blog közli az írásaimat, gondolataimat. Akinek tetszik valamelyik, kommentelhet.

Címkék

Archívum

Second Story - Második Story

2008.11.08. 11:11 | I Adore Cherry Coke | Szólj hozzá!

Az Alkotóházunk egyik terme direkt a festéshez van berendezve...Tele van festőállványokkal és bakokkal...A falon a munkáink lógnak...Nomeg mindent betölt a csodás tempera és aquarell illata...Álmomban a falakról a mi képeink lógnak, életnagyságban, de ezek mozognak, mint az élő emberek...Én épp egy nagy vásznon dolgozok, be van festve az egész, a festék még friss. Ekkor belépsz te. Mögém lopózol és hátulról átkarolod a derekamat...Hozzám nyomod a tested, már égsz a vágytól (ennek ékes bizonyítéka felálló díszed). A meglepetéstől véletlenül eldöntöm a vásznat, ami hangos puffanással ér földet. Mikor megfordulok, észreveszem, hogy anyaszült meztelen vagy. A rajtam levő egyetlen ing hamar lekerül rólam a jóvoltadból. Csókolózunk, simogatjuk egymást, érintéseink egyre jobban árulkodnak a vágyról, ami bennünk tombol. Végül lefektetsz a festékes vászonra. Combjaim közé fekszel...dörgölőzöl hozzám...Festékes kezemmel végigsimítok a mellkasodon...Aztán elindul a kéjes harc kettőnk közt...Hempergünk a festékben és a már szinte kibírhatatlan mámorban...A festék bevonja testünket...Ajkaink ott csókolják a másikat, ahol érik...Végül feltör torkomból a végső gyönyör sikolya. Beleolvadtunk a festménybe és csak egyek leszünk a többi falonfüggő között.

U.I. Mert szeretek festeni...

A bejegyzés trackback címe:

https://heloise-le-brulant.blog.hu/api/trackback/id/tr71756937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: szex
süti beállítások módosítása